DOZO SUSHI & GRILL RESTAURANT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 556 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij DOZO Sushi & Grill Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2024 om 23:15 Goede service, optijd bezorgd en heerlijk gegeten. Bedankt!
30 apr 2024 om 21:37 Abolfazl is een top bezorger!
10 mrt 2024 om 18:36 They forgot my salad :(
29 feb 2024 om 23:32 De bezorgtijd was niet 90 minuten, maar 2 uur en 15 minuten!! Dit was geen van de opties die ik kon invullen. We hadden de bestelling geplaatst om 17.00:uur en het eten kwam om 19.15 uur! Onze hele planning kwam in de war. Het eten smaakte prima.
25 feb 2024 om 11:52 Duurde heeeel erg lang, bijna 2 uur, we wonen op 360 meter afstand. Vlees was koud, moet de magnetron in. Loempia's waren koud en taai. Sushi was wel goed
16 feb 2024 om 20:59 It took over two hours. More than twice of the projected time, and generally far too long.
14 feb 2024 om 22:42 Ik kan de optie voor 4 uur wachten op me eten niet eens aanvinken. Excuus is valentijnsdag, maar 4 uur lang wachten op je eten die je om 18.41 geplaatst heb en het pas wordt bezorgd wanneer de restaurant zelf al gesloten is, gaat me toch wel ver.
13 feb 2024 om 20:30 Eten was prima zoals altijd maar de bezorging duurde bijna 2 uur. Helaas is dat de laatste maanden meer regel dan uitzondering. Dat ligt niet aan het restaurant, ook niet aan de bezorgers maar aan TB. Zij gaven pas na een uur de order aan beide
10 feb 2024 om 22:38 2 uur gewacht, gebeld en gevraagd hoelang het zou duren na 1 uur gewacht te hebben. EIGENAAR hangt 2x op in mijn gezicht zonder apologies of benodigde informatie , vaak besteld en uit eten geweest bij dozo maar dit is het eind walgelijke omgang
29 dec 2023 om 23:19 It took 110 minutes.
27 dec 2023 om 10:18 Sushi was lekker. Gelukkig had ik nog sojasaus in huis .. want die was zo als gewoonlijk weer niet meegeleverd! Ook geen wasabi … Jammer, want je betaalt zoveel voor sushi en wat is sushi zonder sojasaus en wasabi??
22 dec 2023 om 14:47 Very delicious.