DOZO SUSHI & GRILL RESTAURANT

DOZO SUSHI & GRILL RESTAURANT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 467 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij DOZO Sushi & Grill Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 23:35 Duurde lang voor bestelling kwam en er miste dingen (er zaten ook wel dingen bij die wij niet besteld hadden en dit bleek na bellen een “cadeautje”). Na het bellen kregen we de dingen die miste toch nog nabezorgd, maar ook dit duurde weer erg lang.
27 jun 2022 om 21:47 Eten zoals elke keer super.Dank voor de extra’s.Ook kids weer genoten. Lange levertijd komt niet door Dozo zoals app doet vermoeden. Dozo heeft bestelling aangenomen? NEE Dozo heeft na uur bestelling nog helemaal niet doorgekregen van thuisbezorgd!!
24 jun 2022 om 19:13 Eten was koud helaas. Verder was het prima.
5 jun 2022 om 21:03 The food is always perfect, delivery took a bit long this time but it’s understandable because it’s a public holiday.
4 jun 2022 om 0:34 The rice was dry and the salad with sashimi too spicy. It took long time for the sushi to arrive even that I live 2 minutes away. Usually it’s fine but I am disappointed this time.
29 mei 2022 om 18:34 Duurde veel langer dan aangegeven en beef was koud en rauw. Erge tegenvaller bij een normaal gesproken fijn restaurant!
20 mei 2022 om 21:02 Het eten is goed, de bezorging was 75 mins na de aangegeven bezorgtijd. Dat is voor rauwe vis producten veels te lang!
18 mei 2022 om 20:26 Het eten is superlekker, vers, veel keuze en niet duur! Alleen zijn er meerdere klachten over de late bezorging. Dit komt omdat thuisbezorgd met dit restaurant op oproepbasis schijnt te werken. Als dit is opgelost is Dozo echt een aanrader!
12 mei 2022 om 13:41 Eten is altijd prima en de kwaliteit is constant. Echter was bij mijn laatste 3 bestellingen de aangekondigde bezorgtijd 45-55 min, in de praktijk kwam daar bijna 45 min bij. De bezorgkosten zijn recentelijk ook verhoogd naar €4,99 (binnen Den Haag).
10 mei 2022 om 21:05 Food was delicious but delivery took more than 1 hour and 20 minutes. The food gift present was very appreciated.
3 mei 2022 om 20:31 Ik heb ‘s morgens bestelling geplaatst voor ‘s avonds 18 uur. Maar eten kwam pas om 19 uur. Te lang waardoor ik bijna ergens te laat kwam en met een volle maag moet trainen. Er zat wel een extra gerecht bij, maar toch.
25 apr 2022 om 12:05 The order took a while and my waiting time was changed few times. I live nearby Dozo so I was surprised it took them such a long time for 12 pieces. It wasn’t spicy enough and there are no photos so I didn’t know what I will get. The rice was tasty.